Voler tocar el cel amb la mà

Voler tocar el cel amb la mà
Nois de la Torre, Jean Segovia.

7/12/14

Arriba la seva hora

Ganàpies espera amb ganes la seva diada de dijous on volen portar la torre de set amb folre, la primera de la seva història. Juntament amb aquest, volen portar la primera agulla de la temporada en un 4 de 7. 

La plaça Cívica de la Universitat Autònoma de Barcelona vestirà aquest dijous vinent quatre camises diferents en la trobada de colles universitàries. La diada serà guarnida de grans castells. Es diu que Arreplegats voldrà portar a plaça, en primícia del món casteller universitari el primer 3 de 8 folrat. 
Logo de la diada ganàpia, Ganàpies de la UAB
Un cop finalitzi la diada hi haurà el famós i tradicional concert del venerat Jaume Barri. La colla Ganàpia convidarà a les colles acompanyants a un deliciós sopar on segurament hi hagi alguna que altra activitat improvisada. 

Tots aquests esdeveniments es duran a terme a la universitat. Tot i això, la festa no culminarà allà. Els més intrèpids acabaran la festa de la diada a la discoteca República del Ritmo, de Cerdanyola, o conegut millor com a Mundo, la discoteca.   

Amb motiu d'aquesta diada el cap de colla, Sergi Quesada juntament amb altres integrants de la colla han fet un video promocional penjat al youtube en motiu de la diada esperada del dijous. 

No hay comentarios: