Voler tocar el cel amb la mà

Voler tocar el cel amb la mà
Nois de la Torre, Jean Segovia.

10/1/15

Repressa dels assajos

Després de les festes de Nadal toca posar-se de nou en forma i tornar agafar el ritme casteller. 

Tecnificació,
Marta Recasens
Moltes colles han reprès el taller o escola de castells aixi com els Nois de la torre, que desprès de 20 dies de festa tornen amb moltes forces i ganes. El passat divendres van tornar agafar el ritme. 


Prova de quarts de 3 de 7,
Marta Recasens
L'activitat va destinada com a projecte pels assajos de canalla un cop s'inicii la temporada. Aquest taller està dividit per zones, concretament tres. Barres, on es practica la tecnificació per aprendre a pujar amb barres de bombers, poms de dalt on es practica la canalla més petita per ser dossos, acotxador i anxaneta i per últim, tronc, on es solen posar quarts sobre terços per aquells nous que estan aprenen i comencin a tastar la sensació d'estar allà dalt. Aquestes tres zones estan organitzades per grups de dos que conformen la tècnica de canalla.

Aquests tallers serveixen per activar l'engranatge casteller. Com que el mono de castells és molt present, aquestes activitats fan que no es perdi el ritme i donen l'oportunitat aquelles persones que volen aprendre i durant la temporada se'ls hi és difícil.

No hay comentarios: