Voler tocar el cel amb la mà

Voler tocar el cel amb la mà
Nois de la Torre, Jean Segovia.

19/10/14

Un gamma extra més!

Una suma més de castells històrics que han donat peu a que colles de nou es converteixin en colles de gamma extra aquest cap de setmana. 

Castellers de Sants, Sants, Barcelona 19/10/14
Sense anar més lluny, aquest matí una colla de nou es convertia en colla gamma extra. Els borinots han assolit aquest matí la seva perseguida i desitjada torre de 9 amb folre i manilles. Ho han aconseguit en la plaça Bonet i Moixí, al barri de Sants. La colla celebra els seus 22 anys d'història i ho ha fet fent història. Fent una ullada al passat Concurs de castells de Tarragona, la colla barcelonina del barri de Sants intentava per primer cop aquest castell però no va ser carregat i, per tant, va quedar en intent. Ha estat, doncs, en aquesta diada que una colla més d'aquesta temporada es convertia en gamma extra. L'actuació l'han dut a terme conjuntament amb els Castellers de Vilafranca, que no han dut els seus millors castells tot i que han fet una bona diada i Minyons de Terrassa, els quals han culminat l'acte amb un senyor 9 de 8.


Cal destacar també la tripleta màgica de la Jove de Tarragona que ha fet 3 i 4 de 9 amb folre acompanyat d'un 5 de 8 i culminat amb un pilar de 6 carregat. La seva diada ha estat compartida d'uns Xiquets de Reus amb una entrada de 5 de 8, seguida d'un 4 de 8 i una torre de 8 que anteriorment havien fet un intent però al segon l'han descarregat i uns Xiquets d'Alcover que han fet un 5 de 6, torre de 6, 4 de 6 amb l'agulla i un pilar de 5 carregat.

Altres actuacions, però no menys importants, han estat l'actuació a Montblanc amb la colla amfitriona de la localitat, els Torraires de Montblanc, conjuntament i acompanyats dels Nois de la Torre. Ambdues colles han realitzat aquest matí, a la plaça de la vil·la castells de sis pisos. Tret d'això, els castells no han estat el més important però si el motiu pel qual es realitzava dita actuació. Anava destinada a una persona molt especial pels Torraires i, per tant, ha estat molt emotiva per als participants. 
Nois de la Torre, Montblanc 19/10/14 
Seguirem amb atenció certes colles que s'estan preparant per diades importants com Santa Úrsula o Sant Narcís el proper diumenge on, per una vegada més, es preveuen grans i, perquè no, històrics castells. 







No hay comentarios: