Voler tocar el cel amb la mà

Voler tocar el cel amb la mà
Nois de la Torre, Jean Segovia.

22/11/14

Assajos especials prediades universitàries

Ganàpies té bones perspectives cap a les actuacions d'hivern que han començat aquesta setmana.

Prova torre de 7
El dijous passat els Ganàpies varen concentrar-se en el local dels Minyons de Terrassa per fer un assaig especial pre-diades. En aquest assaig van fer proves de grans dimensions dintre de les seves possibilitats que els hi van fer veure que s'estan fent grans. 

Les proves de la torre de 7 amb folre mica en mica van anar avançant de manera considerable. Primer practicaven el folre a terra, després només col·locant-hi el folre sobre la pinya i finalment un parell de proves col·locant el tronc sobre. La última prova va ser la que van veure que per primera vegada a la història podrien aconseguir-la. La prova va arribar fins a esquenes de dosos, l'acotxadora. 

Prova torre de 7
Apart de fer assaig de torres, es practicaven també pilars amb tot tipus de gent, diversa per tal de millorar la seva tècnica. Al pati mentrestant es feien columnes per aprendre a pujar més fi o de tant en tant algun que altre castell. 


En acabar l'assaig, la colla va fer una mica de germanor i van sopar tots junts comentant les jugades de l'assaig. Seguidament se'n van anar la gran majoria de festa fins les tantes de la matinada.

No hay comentarios: