Voler tocar el cel amb la mà

Voler tocar el cel amb la mà
Nois de la Torre, Jean Segovia.

30/11/14

Més de 100 camises

Un centenar de gent nova rebia el passat dimarts la nova camisa de Ganàpies, just per ser estrenada l'actuació de dijous. 

Més de cent novatos estaven preparats des de dimarts per estrenar les seves camises com a nous integrants de la colla Ganàpies de la UAB. Són molts els que han entrat aquest any, castellers d'altres colles convencionals i nous castellers, que acompanyaran, ara sí amb la camisa, als Ganàpies en la diada dels Emboirats de Vic. 

Entrega de les camises,Marc Frigola
Els Emboiras de Vic van ser els amfitrions de la diada universitària el passat dijous. Totes les colles van realitzar una gran actuació. Arreplegats va fer una torre de set amb folre força treballada i amb un gran nombre d'estrenes a nivell de folre. Ganàpies no va tenir tanta sort quan se'ls hi va quedar en intent el 7 de 6 a causa de una caiguda del pom de dalt que es va despenjar. Les que van rebre l'impacte estan bé. Increïble, però, el primer pilar de 6 amb folre de la temporada dels Xoriguers de la Universitat de Girona. 

4 de 6 amb agulla, Ganàpies
Torre de 7 amb folre, Arreplegats


















Enguany, va ser una gran diada castellera que va culminar amb un sopar de germanor per a tots els castellers participants de la diada, prosseguit d'una gran festa que va acabar en una discoteca prop de la localitat. La gran majoria arribaven a casa al dia següent, inclòs alguns empalmaven amb classes del matí.

No hay comentarios: